Elengedhetetlen kerti szerszámok tavasszal

A tavaszi kerti munkálatokhoz számos eszközre van szükségünk. Ahhoz, hogy minden meg tudjuk gondozni, gyomlálhassunk, ültethessünk és mindent jól meglocsolhassunk, több dolgot is be kell szereznünk. De vajon milyen elengedhetetlen eszközök vannak? Ebből a cikkből minden kiderül!

Metszőolló

Senki sem gondolná, hogy mennyi mindenre alkalmas egy metszőolló. A kínálatuk hatalmas, a termékek pedig a legtöbb esetben tartós és minőségi anyagból készültek. A modern változatok kialakításánál több év tapasztalatát összegyűjtve, az igényeket is figyelembe vették. Így ma már számos változatban rendelhetőek metszőollók. A classic verzió mellett hagyományos, illetve vágóüllős metszőolló is választható. Utóbbi például egy robosztus fajta, amelyet üvegszálas markolattal erősítettek meg. A Bogyósgyümölcsök gondozása tavasszal című cikkben egy fontos tavaszi kerti munkáról írunk.

Lombseprű

A lombseprű minden családi háznak elengedhetetlen kelléke. Tavasszal és ősszel is vannak olyan munkálatok, amelyeket nagyban megkönnyíthet egy ilyen kerti szerszám. A combysistem változatok bármilyen nyélre felhelyezhetőek, így nyugodtan válogathatunk a fából és az alumíniumból készült nyelekből egyaránt. A lombseprűvel akár öt méteres magasságba is felérhetünk, így jól jöhet a fák metszése és egyéb fával kapcsolatos munkálatok során. Ezzel természetesen a leveleket és a különböző száraz ágakat is egyszerűen összegyűjthetjük. A minőségi termék hosszú évekig nyújt segítséget a tulajdonosa számára.

Kerti seprű

Ne gondoljuk, hogy a kerti tevékenységekhez egy szimpla seprű is megfelel! A kinti változat képes az erősen betaposott szennyeződések könnyű eltávolítására. A sörték kiváló minőségű, hasított polipropilénból készültek, amelyet ütésálló házzal egészítettek ki. A szélessége lehetővé teszi a nagyobb terek könnyű tisztítását is. Az integrált kaparó él pillanatok alatt távolítja el a piszkot, vagy akár a nedves leveleket egyaránt.

Tömlőkocsi készlet

Senki sem szereti állandóan kerülgetni a locsolócsövet és a vezetékeket. Erre kiváló megoldás egy tömlőkocsi készlet, amelynek köszönhetően nem okoz problémát a tömlő helytakarékos tárolása. A nagy karnak hála pedig pillanatok alatt feltekerhetjük a tömlőt. Fontos megjegyezni, hogy a német minőség fagyállóságot és öt év szavatosságot biztosít a kiegészítőre. Ez ám a teljesítmény!

Gardena kertészeti webáruház

A Gardena kertészeti webáruház kínálatában szinte az összes előbb felsorolt terméket megvásárolhatjuk. Legyen szó minőségi metszőollóról, Gardena combisystem lombseprűről, esetleg egy kerti seprűről egyaránt. A gyártó termékei egytől-egyig minőségiek, ráadásul a combisystem technológiának köszönhetően a nyelek bármilyen szerszámra ráilleszthetőek. Kell ennél több? Szerintünk nem, úgyhogy nézz körbe a kínálatban és válaszd ki a tökéletes kerti eszközt!

Összegezve: A tavaszi munkálatok során számos szerszámra lesz szükségünk. Ahhoz, hogy könnyedén elvégezhessük a kinti műveleteket, válogathatunk a Gardena kertészeti webáruház kínálatából is. Mindenképpen szerezzünk be egy prémium metszőollót, illetve egy Gardena combisystem nyelet, amire szinte bármit rátehetünk. Adunk még jó sok tippet a 12 alapvető kerti szerszám kezdőknek című cikkben is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*